• تلفن سانترال – سیستم های برق خورشیدی – سیستم های صوتی –تابلو روان و led

دنیای برق هگمتان , دوربین مداربسته در همدان , قیمت دوربین در همدان , کلیه امور برقی در همدان , نصب led در همدان , تابلو روان در همدان, نصب آیفون در همدان , نصب کرکره برقی در همدان ,  نصب جک برقی در همدان , نماینده آچیلان در در همدان , نمایندگی zeeg در همدان

 

مقاله برگزیده

 

بیشتر کابران سیستم های مداربسته علاقه مند هستند که تصاویر دوربین های خود را از راه دور و از طریق اینترنت ببینند. برای انجام چنین کاری شما نیاز به یک اینترنت با سرعت مناسب هم در محل نصب دوربین ها و هم در محل مشاهده آنها دارید. شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی (ISP) با توجه به نیاز و سفارش شما ممکن است آی پی داینامیک یا استاتیک برای شما فراهم کنند. البته معمولا برای کاربری ها عادی اینترنتی به شما ای پی داینامیک ارائه خواهد شد. 
(در صورتی که به اطلاعات اولیه در مورد انتقال تصویر نیاز دارید مقاله انتقال تصویر دوربین مداربسته چیست و در صورتی که به آموزش انتقال تصویر اینترنتی نیاز دارید مقاله آموزش انتقال تصویر اینترنتی را مطالعه کنید.)

تفاوت آی پی داینامیک و استاتیک

  • ای پی داینامیک (Dynamic IP): زمانی که IP شما داینامیک است هر بار پس از وصل شدن شما به اینترنت ISP شما یک IP متفاوت به شما میدهد.
  • ای پی استاتیک (Static IP): در صورت داشتن IP Static شرکت ISP شما یک آدرس IP مشخص به شما می دهد. این ادرس هنواره ثابت خواهد ماند.

کدام نوع IP برای انتقال تصویر مناسب است؟

برای انتقال تصویر شما نیاز به یک آدرس ثابت در محل نصب DVR یا NVR خواهید داشت تا از طریق این آدرس بتوانید DVR یا NVR خود را در محیط اینترنت پیدا کنید. برای داشتن چنین ادرسی طبیعتا استفاده از IP Static بسیار مناسب تر است. 
در صورت داشتن ای پی استاتیک شما میتوانید به سادگی این ادرس ای پی را وارد کرده و به دستگاه خود وصل شوید. اما سوال اینجاست که در صورت داشتن آی پی داینامیک چطور می توان دستگاه را پیدا کرد.

انتقال تصویر بر روی آی پی داینامیک

در صورتی که شما آی پی داینامیک داشته باشید مسائل به مراتب پیچیده تر خواهد بود چون شما نمی دانید چه زمانی آدرس آی پی شما تغییر خواهد کرد. بهترین روش برای دنبال کردن این تغییرات در ادرس آی پی ساختن یک سرویس داینامیک DNS یا DDNS است. بهترین سرویس دهنده چنین امکانی وبسایت dyndns.com است که البته خوشبختانه رایگان هم هست. 
زمانی که شما یک حساب در dyndns.com ساختید می توانید یک نام هاست خاص دریافت کنید مثلا “mydvr.ddns.org” این نام دقیقا مانند نام یک وبسایت است. شما سپس این نام هاست را آی پی داینامیک فعلی خود پیوند می دهید (در قسمت نام نویسی آی پی فعلی شما خودکار شناسایی می شود). 
پس از نام نویسی اطلاعاتی در رابطه با حساب DDNS شما به شما توسط سایت داده می شود. حال نوبت به تنظیم روتر شما می رسد. توجه داشته باشید که مودم شما حتما باید DDNS را پشتیبانی کند (بیشتر مودم های امروزی این قابلیت را دارند). در تنظیمات مودم خود اطلاعات DDNS را وارد می کنید. دسترسی به قسمت DDNS در مودم های مختلف متفاوت است. (در صورت امکان در آینده مطلبی اموزشی در رابطه با تنظیمات DDNS در مودم های متفاوت آماده خواهم کرد.) 
پس از وارد کردن نام کاربری، کلمه عبور و دیگر اطلاعات حساب مودم شما این امکان را پیدا می کند که هر بار آی پی داینامیک شما تغییر مکان داد آدرس آن را پیدا کند و در واقع شما بدون نیاز به آی پی استاتیک امکان انتقال تصویر را دریافت کرده اید.

نقاط ضعف و قوت این روش

بزرگترین نقطه قوت این روش عدم نیاز به آی پی استاتیک و کاهش هزینه های شماست. اما توجه داشته باشید که این روش نسبت به دریافت آی پی استاتیک بی ثابت تر است و پیچیدگی و دردسر بیشتری دارد. سعی کنید این کار را تنها در صورتی انجام دهید که امکان دریافت آی پی استاتیک برای شما وجود ندارد. 
DVRهایی که بدون IP استاتیک انتقال تصویر می دهند دقیقا از عمکرد مشابهی استفاده می کنند. برخی از شرکتهای تولید کننده DVR سرویس DDNS را برای دستگاه های خود ایجاد کرده اند که شما میتوانید از این طریق بدون نیاز به IP استاتیک انتقال تصویر را بر روی DVR خود داشته باشید. 

 

 

 

 

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای شرکت دنیای برق هگمتانه محفوظ است.